Sprekers

Henk Vlootman - Excel MVP

Henk Vlootman - Excel MVP

Henk Vlootman ontving sinds 2013 drie keer de Microsoft Excel MVP (Most Valuable Professional) Award. In 2016 werd hij dubbel genomineerd, zowel Excel als Data platform MVP. Hij kreeg deze prijzen vanwege zijn werk binnen Excel en de Power BI gemeenschappen. Henk is gespecialiseerd in het samenstellen van beheersbare en efficiënte Excel- en Power pivot modellen. Zijn opdrachten komen uit allerlei soorten bedrijven, van multinationals tot midden- en kleinbedrijf in binnen- en buitenland. Henk beheert diverse LinkedIn groepen en is voorzitter van de Stichting Power BI Gebruikersgroep. Hij verzorgt lezingen tijdens diverse Excel- en BI congressen en geeft voordrachten voor de PASS SQL Saturday en Techdays. Henk heeft vier boeken over Excel en Power pivot geschreven.

 
Jeroen ter Heerdt - Microsoft data-expert

Jeroen ter Heerdt - Microsoft data-expert

Jeroen ter Heerdt is Technical Evangelist voor Business Intelligence en Big Data bij Microsoft. Hij heeft een passie voor alles wat met data te maken heeft, of het nu gaat om databases, datawarehousing, BI, Big Data, data visualisatie, self-service BI, Hadoop, real-time BI of iets wat er zelfs maar zijdelings mee te maken heeft. Zolang het gaat om data en inzicht heeft hij er een mening over. Jeroen past zoveel mogelijk concepten uit deze onderwerpen toe op zijn eigen leven door van alles te meten en te analyseren. Hij combineert enthousiasme, visie en hands-on ervaring in bijzondere en leuke presentaties die je aan het denken zetten.

 
Tony De Jonker - Excel MVP

Tony De Jonker - Excel MVP

Tony De Jonker is consultant en eigenaar van De Jonker Consultancy. Hij helpt bedrijven met specifieke kennis op het snijvlak van business/finance en het ontwikkelen van Office applicaties. Tony schrijft Excel-columns voor diverse vaktijdschriften. Daarnaast geeft hij voor diverse specifieke Excel-trainingen waaronder masterclasses.

 

PE-punten/uren:
>> SPD 6
>> NBA 6

Gratis voor deelnemers:
Handboek Power Pivot én een gratis halfjaarabonnement magazine cm:!

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.